Kan jeg få levering?

Vi leverer lige til din hoveddør i hele Storkøbenhavn. Så lad os klare trapperne. Du kan se her, om vi leverer i dit område, ved at indtaste dit postnummer. Vi leverer til dig alle ugens dage, 365 dage om året.

Leverer vi endnu ikke i dit område, så tilmeld dig føtex nyhedsbrevet. Så giver vi dig besked, så snart vi udvider med levering til dit postnummer. Indtil da henviser vi dig til dit lokale føtex varehus.